036 - 536 9434 info@tajmahalindiaas.nl

Over Taj Mahal Almere

Taj Mahal Almere gevestigd op Duitslandstraat 1A, 1363 BG, Almere Poort. De specialiteiten van Het restaurant zijn kerrie, tandoori, biryani’s, vis en vegetarische gerechten. Taj Mahal is zes dagen per week geopend. Vele toegewijde klanten komen uit heel Almere. Velen van hen zijn afkomstig van de levendige wereld van sport, politiek, journalistiek en entertainment en persoonlijkheid-spotten is een belangrijk tijdverdrijf voor opdrachtgevers. Het restaurant heeft een aromatische en verleidelijke sfeer die past bij de beste van de Indiase Mughlai koken.

Taj Mahal Almere telt ongeveer 72 zitplaatsen. Men kan er terecht voor tal van specialiteiten, waaronder tandoorigerechten, die gemaakt worden in een speciale kleioven, ook wel tandoor genoemd. In deze oven worden ook broden gemaakt, zoals Indiaans witbrood (nan). Niet alleen in de kleioven worden gerechten bereid, ook op de grill worden heerlijke gerechten klaargemaakt, zoals garnalen.

Op de kaart zijn vele bijgerechten te vinden, waaronder zelfgemaakte mintsaus, mango chutney een zoetzure saus met mango. Handig is dat op de kaart achter de verschillende gerechten pepers staan, die weergeven hoe pittig het gerecht is. Wil de klant echter een bepaald gerecht pittiger of juist milder, dan is dat ook geen probleem. ‘De klant kan bij ons zijn eigen wensen aangeven. Als de klant gelukkig is, zijn wij dat ook’.