Over ons

Over Taj Mahal Almere

Taj Mahal Almere gevestigd op Duitslandstraat 1A, 1363 BG, Almere Poort. De specialiteiten van Het restaurant zijn kerrie, tandoori, biryani’s, vis en vegetarische gerechten. Taj Mahal is zes dagen per week geopend. Vele toegewijde klanten komen uit heel Almere. Velen van hen zijn afkomstig van de levendige wereld van sport, politiek, journalistiek en entertainment en persoonlijkheid-spotten is een belangrijk tijdverdrijf voor opdrachtgevers. Het restaurant heeft een aromatische en verleidelijke sfeer die past bij de beste van de Indiase Mughlai koken.

Taj Mahal Almere telt ongeveer 72 zitplaatsen. Men kan er terecht voor tal van specialiteiten, waaronder tandoorigerechten, die gemaakt worden in een speciale kleioven, ook wel tandoor genoemd. In deze oven worden ook broden gemaakt, zoals Indiaans witbrood (nan). Niet alleen in de kleioven worden gerechten bereid, ook op de grill worden heerlijke gerechten klaargemaakt, zoals garnalen.

Op de kaart zijn vele bijgerechten te vinden, waaronder zelfgemaakte mintsaus, mango chutney een zoetzure saus met mango. Handig is dat op de kaart achter de verschillende gerechten pepers staan, die weergeven hoe pittig het gerecht is. Wil de klant echter een bepaald gerecht pittiger of juist milder, dan is dat ook geen probleem. ‘De klant kan bij ons zijn eigen wensen aangeven. Als de klant gelukkig is, zijn wij dat ook’.

Wat vinde klanten van ons?

Dit vinden onze klanten over ons

Super lekker gegeten, ken geen betere plek dan taj mahal Almere poort!!!

Nu al twee keer thuis laten bezorgen. Aan de telefoon was men al erg aardig en behulpzaam. Het eten wordt netjes verpakt, dus geen lekkende bakjes. Het eten is vers, smakelijk en de porties zijn ruim te noemen. De paneer pakora, veg. biryani en aloo paratha waren delicioussss....op naar de andere gerechten op de kaart :-),

Super lekker eten, lieve vriendelijke mensen met kennis over smaak😋 ervaar het zelf en ga er een keertje eten en laat je verrassen door het menu.

Supergoed Indiaans restaurant! Alle gerechten die ik gegeten heb waren heel lekker; Je proeft echt verse kruiden.

Altijd heerlijk eten, zowel afhaal als in het restaurant. Like

    Openingstijden

    Maandag t/m zondag vanaf 17

    17.00 uur t/m 22:00 uur.

    (Let op! Tweede maandag van de maand zijn wij gesloten, met uitzondering van feestdagen)

    Bezoek ons